Ако оборимо рекорд, водимо сезонца у Хаифу

51

Годишње улазнице за текућу сезону су још увек у продаји, али по нешто већим ценама, међутим Црвена звезда увек мисли на оне најверније, а сада смо вам спремили ново изненађење. Уколико до краја утакмице са Вождовцем оборимо рекорд продатих сезонских улазница који износи 7021, у недељу ћемо извући срећног путника за Хаифу, који ће са собом моћи да поведе особу по избору.

Као што је срећни сезонац Никола Жилетић имао прилику да поведе најбољег друга на утакмицу са Пјуником у Јереван и осети како је то бити део црвено-беле експедиције, сада ћеш то можда да будеш баш ти. Ипак, неопходна је мобилизација и обарање рекорда када је реч о продатим сезонских улазницама у једној такмичарској години, и у том случају водимо срећног сезонца на незабораван пут. Он ће имати прилику да види како је то бити део Црвене зведе и то у потпуности, а доживљај ће бити, сигурни смо, незабораван.

Црена звезда игра сјајан фудбал и на вама је само да купите сезонску улазницу. За све остало на терену ће се побрнитуи изабраници Дејана Станковића.

Претходни текстТема дана | Звездини сезонци пратили европски меч на Маракани
Следећи текстСезонске још увек у продаји