Звезда увек – Звезда заувек

96

На састанку Управног одбора СД Црвена звезда који је данас одржан усвојена је оставка досадашњег генералног секретара Игора Милојевића.

„Поштовани,

Након девет година, одлучио сам да поднесем оставку и повучем се са места генералног секретара СД Црвена звезда.

Моја одлука је лични чин.

Своју припадност и приврженост црвено-белој спортској породици настављам максималним ангажовањем и пуном посвећеношћу Ватерполо клубу Црвена звезда, са којим сам остварио највеће спортске успехе освојивши све домаће и европске титуле.

Захваљујем се проф. др Петру Шкундрићу, др Ивану Тодорову, др Небојши Човићу, свим члановима Управног одбора и Скупштине СД Црвена звезда на подршци у мом досадашњем раду.

Уверен сам да ће Управни одбор СД Црвена звезда на челу са др Звезданом Терзићем, као и са председником Скупштине Стојаном Вујком, унапредити рад нашег спортског друштва, са новом енергијом, пројектима и резултатима.

Искрено се радујем, да ће важан члан тог тима на функцији генералног секретара СД Црвена звезда бити господин Зоран С. Аврамовић.

Веран Звезди – УВЕК И ЗАУВЕК.

Игор Милојевић“

Спортско друштво Црвена звезда још једном се захваљује Игору Милојевићу на досадашњем раду и преданости послу који је обављао од 2013. године.

Претходни текстЗвездини првотимци крећу у нове победе
Следећи текстЗоран Аврамовић генерални секретар СД Црвена звезда