Тема дана | Звезда продужила продају сезонских карата, важе за Пјуник

81

Фудбалски клуб Црвена звезда је због великог интересовања одлучио да продужи продају сезонских карата, а у новом издању емисије „Тема дана“ доносимо вам све информације о новим условима куповине сезонске улазнице.

За сваког верног навијача Црвене звезде сезонска улазница сама по себи представља велико задовољство, али свакако постоји и велики број бенефита који сезонци поседују. Једна од привилегија навијача са сезонским каратама наступиће већ у среду, када ће наш клуб против јерменског Пјуника одиграти први меч квалификација за најелитније европско такмичење, те започети поход ка Лиги шампиона. Сезонске улазнице важе за тај дуел, те доказани највернији заљубљеници у црвено-беле боје неће морати да чекају на благајни Маракане како би купили карту. Што се тиче овосезонских мечева групне фазе европских такмичења, које је Звезда већ обезбедила, сезонци ће имати право прече куповине, уз попуст од 30%.

За нове сезонце цене су измењене, док је цена обнове остала иста, а као и до сада ваше сезонске карте можете обезбедити и онлајн, путем линка: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html.

О свим овим, као и многим другим информацијама, у новој епизоди емисије „Тема дана“ говорио је један од водећих људи у сервису за чланство фудбалског клуба Црвена звезда – Горан Вранеш.

Претходни текстПрвог дана скупљено 164 јединица крви
Следећи текстЦрвено-бели започели припреме