Звездин тотални фудбал – најбоља позивница за Пјуник

86

Црвена звезда у среду од 20:45 стартује европску сезону утакмицом са Пјуником у оквиру трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Боља позивница од Звездине гол разлике 15:0 у три Суперлигашке утакмице на Маракани – није потребна.

Разлози за пуне трибине на Звездиним утакмицама, некада и нису везани толико за саму игру и дешавања на терену, већ је реч о неупитној оданости и бесконачној љубави. Како другачије објаснити да су и у најтежим годинама за клуб, они највернији долазили на стадион, сем да је реч о дефиницији чисте емоције. Ипак, Звездина публика воли атрактиван фудбал, живи за добар потез и посебно је “слаба” на младе играче, а начин на који је екипа ушла у сезону је један од најдоминантнијих у црвено-белој историји. Подсећа Звезда у Суперлигашким оквирима на Бајерн у Немачкој из претходних година, па и на ПСЖ у Француској, чија је филозофија била јасна – постићи што више голова за 90 минута. И за сада, иде нам одлично, јер после четири утакмице она износи 17:1, а гледајући статистички, на нашем стадиону постижемо пет голова у просеку.

Такође, у среду се спрема нешто о чему ће се генерацијама причати, а природно за сваког звездаша је да жели да пише историју свог клуба. Наиме, циљ је да свако од вас “прошета” своју колекцију Звездиним дресова стадионом, а с обзиром на огромне попусте у “Ред Стар Шопу”, можда је време и да је освежите или да се поновите првим црвено-белим дресом. Међутим, атмосфера у којој ће трибине Маракане бити обојене у црвено-бело, биће симболична иновативност наших навијача, због које су чак и играчи узбуђени.

И због свега тога, рачуница је јасна. Љубав + верност + тотални фудбал + атмосфера за памћење = пуне трибине у среду од 20:45.

Претходни текстЛена Милинковић десета на ЕYОФ-у
Следећи текстКатаи: У среду – пун стадион, дресови и позитиван резултат