Станковић: Одушевљен сам, у среду будите још више уз нас

65

Фудбалери Црвене звезде су савладали Радник резултатом 6:0, а пун позитивних импресија после утакмице четвртог кола Суперлиге био је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

Ушли смо доста добро у утакмицу. Стално причамо о том односу, да не дозволимо противнику шансе кроз које може да нас угрози у смислу контри или прекида. Био је један прекид који смо могли боље да одбранимо, али заиста сам презадовољан првим, а одушевљен другим полувременом. Подигли смо ритам у других 45 минута, постигли пет голова, могли још неколико и заиста сам задовољан односом и чињеницом да из утакмице у утакмицу растемо. Имамо и новајлије које се брзо уклапају. Видели сте да је Милуновић са једним тренингом наступио, Пешић који је иза екипе што се тиче кондиције, али стегао је зубе и одиграо сат времена. Сви што су ушли с клупе су задржали висок ниво интензитета. Однос је био феноменалан и пружили смо лепу увертиру за среду. Све лепше и лепше је из меча у меч, а среда и утакмица са Пјуником је битна станица за све звездаше – почео је Станковић.

Више од 12 хиљада људи пратило је праву фудбалску рапсодију Црвене звезде, а још више их се очекује у среду од 20 часова и 45 минута.

Битна станица за нас, јер у среду доста тога можемо да променимо у овој години, да уђемо у озбиљнији ток. Због тога, сви навијачи нам требају против Пјуника, наоружани гласом, стрпљењем, длановима и звездашком енергијом. Позивам све да дођу на стадион и у сваком секунду утакмице буду уз нас – истакао је Станковић.

Претходни текстЦрвена звезда – Радник 6:0 (1:0)
Следећи текстКангва: Навијачи импресиониран сам, али у среду сте нам још потребнији