Попуни албум Звездана Звезданића и освоји награду

137

Сви добро знате ко је Звездан Звезданић, као и то да смо пред сваку утакмицу делили стикере са његовим ликом, ипак сада смо вам спремили нешто ново. Наиме, од сада ћете моћи да у Ред Стар Шопу, Сервису за чланство и на благајни узмете и албум на који ћете моћи да лепите стикере, а првих 100 малишана до 14 година који попуне читав албум ће добити награду у виду специјално дизајниране мајице са ликом Звездана Звезданића.

У великом стилу се Звездан Звезданић вратио на Маракану! Најпознатији навијач Црвене звезде је ту, а уз њега увек иду и занимљиви садржаји. Управо зато, спремили смо вам нешто потпуно ново и аутентично – место на ком можете да лепите ваше стикере и скупљате их. Наравно, позивамо све да учествују у скупљању, али награду у виду специјално дизајниране мајице смо предвидели за првих 100 малишана до 14 година, јер је њима без сумње – Звездан Звезданић омиљена маскота.

Већ данас од 21 час нас очекује утакмица против Радника, а пре тога занимљива фан зона где ћемо да меримо јачину шута навијача. Искористите прилику, узмите албум и стикере и уживајте у незаборавном дружењу које смо вам припремили.

Видимо се на Маракани!

Претходни текстТема дана | Обуци дрес – обоји Маракану
Следећи текстБранко Канкараш ново Звездино појачање