Тема дана | Када и како можете да купите карту за европску премијеру

70

Улазнице за утакмицу између Црвене звезде и Пјуника која ће се одиграти у среду од 20 часова и 45 минута су у продаји, а у новој епизоди емисије „Тема дана“ сазнајте како да дођете до њих.

Карте су већ данас пуштене у продају када је реч о онлајн куповини, где вас само неколико кликова дели до ње: https://crvenazvezda.iticket.rs/sr.html . Када је реч о благајнама, оне ће радити: четвртак (од 10 до 19 часова), петак (од 12 до 21 час), субота (од 11 до 16 часова), понедељак и уторак (од 10 до 19 часова) и среда (од 12 до почетка утакмице с Пјуником).

Цене улазница су:

Север: 600 динара
Југ: 600 динара
Исток: 1000 динара
Запад: 1300 динара
ВИП Запад: 2500 динара
ВИП 1: 3500 днара
ВИП 2: 3500 динара
ВИП Галерија: 5000 динара

Оно што је важна информација за све звездаше је та да се са сезонским улазницама може ући на утакмицу са Пјуником, као и да су годишње карте у продаји до петка, тако да уколико се још увек нисте обезбедили на тај начин, право је време да то учините.

Такође, не заборавите ни на добро познати дрес код за утакмицу са Пјуником, где је покренута акција од стране навијача да се сви на мечу појаве у дресовима Црвене звезде и да се тако направи атмосфера за памћење, а с обзиром на то да у Ред Стар Шопу владају огромни попусти на те артикле, право је време да се и у том смислу обезбедите.

Ипак, пре свега тога, очекује нас дуел са Радником у петак од 21 час, када ће, надамо се, звездаши поново направити феноменалну атмосферу и водити изабранике Дејана Станковића до нове победе.

Претходни текстБорјан у Звезди до краја каријере!
Следећи текстЗвездин караван обрадовао Шипово