Звездаштво победило врућину у Бања Луци

48

У раним јутарњим часовима, велики Звездин летњи караван који се спроводи у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“ је прешао 400 километара и стигао скроз до Бања Луке, како би обрадовали све заљубљенике у црвено-белу боју и приредили им незаборавно дружење.

Наша фан зона била је постављена на Градском тргу и упркос великој врућини, сачекао нас је велики број навијача који су спремни и у обележјима дочекали аутобус Црвене звезде. По традицији, одмах је кренуло учлањивање у клуб, а створио се и подугачак ред испред наше фан зоне, тако да је наш фотограф имао пуно посла да овековечи тренутак и услика сваког звездаша поред пехара који су изазивали велику помпу. Биће то драга успомена за звездаше из Бања Луке који су и разговору за „Звезда ТВ“ истицали управо то – да њихов град живи за Звезду! Није нас то изненадило, с обзиром да нас је дочек и претходне недеље у осталим градовима у Републици Српској заиста убедио у то.

Упркос великој километражи, не пада им тешко да сваког викенда гледају Звезду, да ли на Маракани или на гостовањима је мање важно, оно што је за похвалу је таква оданост према клубу. Са разгласа су се чуле Звездине песме што је додатно допринело атмосфери, а у фан зони је било звездаша од два месеца па до оних искусних који се сећају како је и претходних година изгледала посета нашег клуба Бања Луци.

Сутра настављамо наш пут, а дестинација је Теслић.

Претходни текстШампион Медитеранских игара Вељко Ћук посетио Руски дом
Следећи текстСергеј Стоев пионирски шампион Европе!