Звездине песме се ориле Зворником

52

Право из Брчког, Звездин велики летњи караван стигао је и у Зворник и обрадовао све звездаше из овог града. У сарадњи са компанијом „Моцарт“, улепшали смо дан свим навијачима Црвене звезде који су пристизали и из околних места како би уживали и дружили се у нашој фан зони.

Километри ни овог пута нису представљали проблем за нашу експедицију, а аутобус Црвене звезде са великим грбом нашег клуба изазвао је право одушевљење на улицама Зворника. Одмах по постављању фан зоне, велики број деце нас је окружио и желео што пре да се слика са пехарима које је Црвена звезда освајала. Навијачи су поставили транспарент „Учлани се – Буди део Звезде“, што је била јасна порука да су сви становници из Зворника изузетно везани за Црвену звезду, а да то доказују и делима.

Убрзо је кренуло и фотографисање, а појединци су одлучили да узму и сезонску улазницу и да на тај начин буду велика подршка Црвеној звезди у сезони која је почела. Много младих навијача је истицало да им је омиљени играч Катаи, те да једна чекају наредну утакмицу како би дошли на Маракани. Звездине песме су се ориле улицама Зворника, уз црвено-беле балоне које су малишани држали у рукама и тако правили сјајну кореографију око наше фан зоне.

Завршницу каравана обележио је и пиротехнички перформанс, а већ сутра се селимо у Лозницу.

Претходни текстФилип Петрушев појачао Црвену звезду!
Следећи текстАБА лига: Црвено-бели на старту дочекују МЗТ, након тога два дербија