Пижон: Нема опуштања

43

Четврта Звездина звезда – Владимир Петровић Пижон је неко ко је укључен у рад нашег стручног штаба и онога шта Мистер тражи од својих фудбалера, с обзиром на то да је редован на тренинзима првог тима и посебно ангажован у раду са младим играчима.

Потенцијални противници су коректни, можемо са обе екипе да играмо, али не смемо да се опустимо, јер сваки ривал може да направи проблем, ако се олако схвати. Жреб је донео оно што смо прижељкивали, јер је свакако могло и горе. Позитивна ствар је да је код нас првенство почело и да играчи улазе у форму, што се видело и после прве две утакмице. У две утакмице смо постигли девет голова и то је добро, али не треба превише да хвалимо, већ да наставимо да играмо. После четири утакмице, доћи ће и та пета, прва европска, и сигуран сам да ћемо бити још спремнији. Само је изузетно битно да никог не потценимо – почео је Пижон.

Одушевљен је легендарни фудбалер Црвене звезде посетом на прве две утакмице у првенству.

– На свакој утакмици имамо ветар у леђа од стране публике. Лепо је што је толико људи било на стадиону у прве две утакмице и надам се да ће тако и да се настави. Правимо добар тим и бићемо још бољи у наставку сезоне – подвукао је Пижон.

Претходни текстЏајић: Задовољан жребом, могло је горе
Следећи текстСтанковић: Све је у нашим ногама