Станковић: Леп јубилеј, даће Бог да их буде још

50

Још једно лепо вече на Маракани и убедљива победа Црвене звезде у оквиру другог кола Суперлиге над Колубаром резултатом 5:0, а пун позитивних утисака после меча био је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

Резултат је јак, велики, али то је плод односа од првог минута и начина на који смо пришли утакмици. Имамо школу од прошле године, тако да је један од договора да у сваку утакмицу улазимо као да је финале и да је последња. Добро смо отворили меч, контролисали, немам шта да додам и одузмем. Драго ми је због младих играча, ту пре свега мислим на Станковића, Лековића, Лучића… Момци добро раде и на њих озбиљно можемо да рачунамо. Све остало је био како смо замислили, треба нам минутажа, играмо недеља-недеља, и измене касније правимо, јер мислимо о оном што нас чека у августу – почео је Станковић.

Памтиће дуго ову утакмицу Мистер, јер му је ово 100. победа као тренера Црвене звезде!

Нисам знао да ми је ово 100. тријумф, али сам чуо када је спикер то рекао. Узео сам лопту на крају утакмице да ми се играчи потпишу, и то има велику тежину за мене. Даће Бог да буде још јубилеја – подвукао је Станковић.

Претходни текстЦрвена звезда – Колубара 5:0 (5:0)
Следећи текстАРКУС лига: Старт против Динама у „Шумицама“, први дерби у 6.колу