Панков се дружио са Звездиним сезонцима

22

Феноменално дружење за све заљубљенике у црвено-беле данас је приредио Звездин дефанзивац – Радован Панков, који је продавао сезонске карте у Сервису за чланство, али и фотографисао се са свим навијачима који су дошли како би обезбедили годишњу улазницу.

Сјајна атмосфера је владала у Сервису за чланство на западној трибини стадиона „Рајко Митић“ данас, када је стамени штопер нашег клуба – Радован Панков изненадио све звездаше који су решили да и ове сезоне буду уз изабранике Дејана Станковића на свакој утакмици.

Члан шампионске генерације наше екипе продавао је сезонске карте свим навијачима, а након тога се и фотографисао и обезбедио свима присутнима незаборавну успомену. Звездаши нису крили одушевљење, нагласивши да је навијати за Црвену звезду ствар традиције, али и кућног васпитања.

Пред нашим клубом је једна од најважнијих сезона у новијој историји, а управо зато битно је да трибине Маракане буду испуњене у што већем броју на свакој утакмици. Верујемо да ће звездаши препознати прави тренутак као и претходних година и бити део још једне историјске сезоне и успеха вољеног клуба.

Претходни текстЗвездин караван учланио преко две хиљаде људи у клуб
Следећи текстЦрвена звезда – Колубара 5:0 (5:0)