Тема дана | Како изгледа Звездин ексклузивни Моцартбет студио

28

У данашњој епизоди емисије “Тема дана” са поносом вас обавештавамо да се наш студио, на Звезда ТВ-у и истоименом Јутјуб каналу, у сарадњи са бетинг партнером “Моцарт” наставља и ове сезоне!

Победа у 166. вечитом дербију обележила је први пренос утакмице на потпуно другачији начин када је у питању фудбалски окршај две екипе. Преко 100 хиљада заљубљеника у најлпеши спорт гледало је тај сусрет, а интересовање је расло за све оне који прате сваки корак Звездиних првотимаца. Освојили смо 12. дуплу круну у нашој славној историји и испратили сваку утакмицу изабраника Дејана Станковића. Нова сезона је почела, а ми смо ту да вам поново омогућимо да посматрате сваки Звездин меч, без обзира да ли се игра на Маракани или гостујућим теренима.

Пренос утакмице из три различита угла, укључења са различитих позиција, занимљиви разговори са бившим асовима Црвене звезде, анализа утакмице, изјаве актера меча, квиз – све то вам доноси студијски програм Звезда ТВ-а у трајању преко три часа. У новом издању емисије “Тема дана” можете сазнати многобројне занимљивости Звездиног студија који се наставља и ове сезоне.

Претходни текстСтанковић: Циљ максималан број бодова на старту
Следећи текстЗвездин караван учланио преко две хиљаде људи у клуб