Иза југа Маракане – Млађи кадети у походу

213

Екипа млађих кадета Црвене звезде састављена од дечака рођених 2007. године окупила се на теренима иза југа Маракане, предвођена Милорадом Вилотићем, који је и у години за нама водио талентовану селекцију, а на првом тренингу могао је да рачуна на 24 играча.

На списку су: Павле Бекоња, Филип Достанић, Данило Булатовић, Вања Маринковић, Вук Рогановић, Игор Бубања, Ђорђе Цветковић, Адем Авдић, Сергеј Царевић, Петар Манојловић, Алекса Василић, Андрија Миладиновић, Немања Јовић, Александар Љујић, Младен Грујић, Урош Ђорђевић, Огњен Мишић, Страхиња Стојковић, Константин Пантић, Матеја Ђуровић, Саша Сторебра, Даворин Тошић, Андреј Митић и Стефан Столић. Осим Вилотића, у стручном штабу су још: Душан Шарановић (помоћни тренер) и Никола Серпак (кондициони тренер).

Такође, треба истаћи да су најталентованији из генерације 2007, већ пребачени у кадетску, па чак и омладинску селекцију Црвене звезде, чиме је наш клуб још једном ставио развој испред резултата. Јован Миладиновић је у омладинцима, док су у кадетима Вук Драшкић, Матеја Остојић, Вељко Милосављевић, Виктор Стојановић и Андрија Максимовић.

Бисери ће већ у суботу од 9 часова одиграти међусобну контролну утакмицу, а потом ће наставити да тренирају у Београду све до 25. јула када ће отићи на седмодневне припреме у Бањалуку.

Претходни текстДалибор Илић ново појачање црвено-белих!
Следећи текстБукари: Навијачи ме одушевљавају, надам се да ће их бити све више