Победи у Звездиној фан зони и шутирај пенал Борјану

63

Црвена звезда ће у суботу од 20 часова угостити Колубару у оквиру другог кола Суперлиге, а на источној трибини биће постављена специјална фан зона која ће трајати све до 19:50, а припремили смо вам бројне занимљивости и једну посебну атракцију за све наше младе навијаче.

Звезда увек мисли на своје навијаче, ипак сада смо вам спремили нешто ново. Реч је о томе да ћете имати прилику да тестирате јачину вашег шута, подељени у четири старосне категорије – до 10, до 15, до 18 и преко 18 година. Победници у шутирању у суботу ће као награде добити мајицу, али то није све. Током сваке домаће првенствене утакмице ћемо имати ово такмичење, делићемо награде, а на полусезони ћемо бирати најјаче шутере током читаве јесени. Награда четворици најснажнијих шутера ће бити извођење једанаестерца Милану Борјану.

Дођите на Маракану, сазнајте колико вам је јак шут, освојите мајицу, бодрите наше фудбалере и водите их до нове победе! А уколико вам је шут толико јак, да нико неће током читаве јесени јаче успети да удари лопту ногом, бићете у прилици да изведете пенал, а на гол-линији ће вас чекати Милан Борјан.

Претходни текстКод куће је најлепше, капитен продужио уговор са Црвеном звездом
Следећи текстТема дана | Сезонци са Звездом у Европу