Пао рекорд Звездиног каравана у Пожаревцу

67

Велики летњи караван који Црвена звезда организује у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“, наставии је своју турнеју по Србији, а након кратке паузе, црвено-бела делегација посетила је Пожаревац.

Овај град се налази недалеко од Београда и представља седиште браничевског округа, а уз то важи за дом великом броју заљубљеника у црвено-беле боје.

Одмах по самом доласку, дочекао нас је велики број звездаша који су са нестрпљењем ишчекивали нашу експедицију. Недуго затим, постављена је и црвено-бела фан зона и високо је издигнут банер са грбом нашег клуба. Најватреније присталице приредиле су феноменалан дочек уз паролу „Овај град за тебе дише, у њему постојиш ти и нико више“, пропраћен сјајним пиротехничким перформансом. Убрзо се испред пулта за чланство створила велика гужва верних звездаша који су изразили велику жељу да се обавежу на верност вољеном клубу, у виду чланске карте. Делије из Пожаревца су се одазвале у невероватном броју, чим је оборен рекорд по броју чланова. Чак 192 верна звездаша обезбедило је себи чланску карту у Пожаревцу, чиме су наши навијачи из овог града још једном показали да је ово место у потпуности црвено-бело. Много радује чињеница да је у фан зони у дружењу уживао и велики број звездашких породица, које су са најмлађим члановима дошли како би се дружили у фантастичном амбијенту.

Наша експедиција већ сутра наставља своје путовање по Србији, а наредна дестинација коју ћемо посетити јесте Петровац на Млави. Овим путем вас позивамо да посетите нашу фан зону у Петровцу и уживате у правом звездашком дружењу.

Претходни текстСаопштење КК Црвена звезда мтс у вези трансфера Немање Недовића
Следећи текстПродаја сезонских карата се наставља до 22. јула