Ераковић: Да уз пуне трибине почнемо сезону

69

Старт нове такмичарске године када је реч о Црвеној звезди заказан је за недељу, 10. јул од 20 часова када ћемо на нашем стадиону угостити нишки Раднички, а талентовани Страхиња Ераковић жељно ишчекује утакмицу и почетак сезоне.

На почетку сваке сезоне имам исти осећај. Све оно што смо добро урадили – памтимо, али увек желимо то да поновимо, па и да направимо корак више. Иза нас је одлична сезона, али тежимо ка томе да ова што следи буде још боља. Узбуђен сам, од последње утакмице на Маракани је прошло више од месец дана и заиста једва чекам да поново осетим атмосферу, видим пуне трибине и наравно да се заједно радујемо успесима које ћемо, надам се, заједно остварити – почео је Ераковић.

Припреме су биле тешке, али знају сви у црвено-белом таберу за шта се спремају…

– Припреме и морају да буду тешке, то је знак да се добро и вредно ради. Заиста смо били уморни, али смо налазили и последњи атом снаге, и на Златибору и у Словенији, да померимо границе максимума. Мислим да смо се одлично спремили, доста тога смо уигравали на тренинзима, што смо и на припремним мечевима преносили на терен, а сигуран сам да ћемо то још боље радити када почне сезоне. Уиграност је на високом нивоу, а о атмосфери је сувишно говорити. Она је породична, што олакшава новајлијама процес адаптације.

Очекује звездино дете пуне трибине стадиона у недељу од 20 часова.

Сви смо се ужелели Маракане. Причамо између себе да једва чекамо утакмицу, а сигуран сам да је таква атмосфера и међу навијачима. Било би сјајно да уз пуне трибине започнемо сезону, то би нам био додатни мотив и подстрек, јер нас чека изузетно тешко и изазовно лето. Ипак, навијачи су увек били наш 12. играч, тако да сам сигуран да ће их у недељу бити много – подвукао је Ераковић.

Претходни текстКатаију награда „Бора Костић“
Следећи текстВлада Јовановић нови тренер КК Црвена звезда мтс!