Нови пехар за Звездине рукометне наде

475

Генерација момака рођених 2004. године и млађе РК Црвена звезда Грундфос, коју предводи тренер Никола Јоцић, крунисала је сјајну сезону новим пехаром.

Звездине наде су после тријумфа на турнирима у Сарајеву и Београду прошле године, освојили ДРЛ Београд, без пораза на крају, и изборили пласман у виши ранг.

За крај веома успешне сезоне Звезда је тријумфовала и на турниру „New Belgrade Summer Cup“. Савладане су екипе Кикинде, Барича, Синђелића, Новог Београда и Перихела у групној фази, затим у полуфиналу и „вечити ривал“ (16:15), а у финалу поново Нови Београд резултатом 19:17.

Индивидуална признања понели су тренер Никола Јоцић и голман Јован Златковић.

Подршку са трибина у финалној утакмици пружили су председник Управног одбора Драган Шкрбић и спортски директор Огњен Кајганић.

Део генерације 2004. је и Сава Радовановић, који је у пролећном делу сезоне дебитовао за први тим, а затим и недавно потписао нови уговор. За први тим из исте генерације је дебитовао и голман, Алекса Богуновић. Надамо се да ћемо ускоро из плејаде талентованих момака под надзором Николе Јоцића видети још неког у екипи Ратка Ђурковића.

Црвену звезду су представљали: Никола Мањенчић, Лазар Вуковић, Лука Меденица, Зоран Атансковић, Алекса Стојановић, Филип Хрњак, Огњен Стефановић, Петар Голубовић, Филип Јовановић, Вук Данцуловић, Андреј Петрић и Јован Златковић. Тренер Никола Јоцић, Никола Видић, физиотерапеут Игор Аћимовић и координатор млађих категорија Марко Лазић.

Претходни текстЗлатна медаља за Вељка Ћука у флорету на МИ у Орану!
Следећи текстЧеститке Вељку Ћуку на историјском резултату!