Срнић: Користимо добре услове да се што боље уиграмо

79

Фудбалери Црвене звезде се неуморно спремају за сезону која следи и која би могла да буде једна од најважнијих у новијој историји нашег клуба, а неко ко је доказани црвено-бели војник који са осмехом чека сваки изазов је Славољуб Срнић.

Услови су изванредни, све што нам треба је ту, и то је изузетно важно када је припремни период у питању. Битно је да су сви играчи здрав и да све тече без повреда и надам се да ћемо тако и завршити припреме и дочекати првенство у пуном саставу. У Словенији нас очекује још једна утакмица, потом идемо у Русију где ћемо имати генералну пробу против Зенита и понављам – најбитније је да сви останемо здрави. Бићемо спремни за прво коло и за разлику од прошле године кад смо несрећно испустили два бода на отварању сезоне, овог пута се то неће десити – почиње Срнић.

Добро је упознат Звездин универзалац са начином рада Мистера Дејана Станковића.

Ту сам већ две године и добро знам, не само ја, већ и сви играчи како се ради под командом Мистера. Навикли смо на његов рад, јер знамо да доноси резултате. Први део припрема је био базни, фокус на трчању, а сада смо више усмерени на тактику и игрице. Спремни ћемо бити сигурно за све оно што нас чека, јер знамо наше циљеве и причамо о њима сваки дан. Свесни смо за шта се спремамо – закључио је Срнић.

Претходни текстЦрвено-беле шампионке Београда у гађању МК пушком
Следећи текстЛитре зноја и припрема за последњу проверу у Словенији