Екипа спремна за меч против Копра

19

Након поподнева које су наши првотимци провели пунећи батерије за наставак тренажног процеса, црвено-бели су од 18 часова поново истрчали на терен и одрадили и последњи тренинг пред сутрашњу контролну утакмицу против Копра.

Пријатни временски услови дочекали су видно одморне и расположене изабранике Дејана Станковића на послеподневном тренингу. Загревање је почело на посебно издвојеном полигону, који је био постављен дуж самог терена, уз неизоставно истрчавање и прескакање препрека у лаганом интензитету. Као и обично, чувари мреже издвојили су се на засебан део терена, где су под будним оком тренера Бривиа радили на голманском загревању.

Након десетоминутног загревања, момци су се поделили у две екипе, а свака од њих поделила се на још две, мање екипе. Радило се на пас игри, уз помоћ џокера, који су били ту да помогну. За то време, голмани су и даље издвојени од остатка тима, као што је био случај и на претходном тренингу, у веома јаком интензитету радили на увежбавању интервенција. После тридесет минута, наши првотимци су се поделили у две групе – црвене и беле. На скраћеном терену увежбавали су тактичке замисли Мистера Дејана Станковића. На другој страни терена, на засебном голу део екипе радио је на увежбавању реализације, док су се на гол линији смењивали Васиљевић и Гордић.

Након четрдесетоминутног преданог рада на реализацији тактичких замисли стручног штаба, поподневни тренинг је завршен. Ово је уједно био и последњи тренинг пред сутрашњу трећу контролну утакмицу у Словенији. Противник је екипа Копра, а меч је на програму од 18 часова и 30 минута.

Претходни текстЧетверац са Европског првенства се прикључио припремама
Следећи текстРукометни клуб продужио уговоре са осморицом играча