Звездин караван „освојио“ Бачку Паланку

85

Црвено-бели караван наставио је своје путовање по Северу Србије, а након посете Сомбору, наша делегација је стигла и на последњу дестинацију у оквиру летњег каравана по Војводини, а то је Бачка Паланка.

Ово место се налази у јужнобачком округу и лежи на левој обали реке Дунав. Северни део наше земље већински навија за Црвену звезду, а то је показала и Бачка Паланка, дом великог броја заљубљеника у црвено-беле боје.

Одмах по самом доласку у Бачку Паланку, на градском тргу постављена је црвено-бела фан зона и изложени су пехари које је наша експедиција понела на пут, а то су овосезонска „дупла круна“ и легендарни „ушати“ трофеј из Лиге шампиона. Убрзо се испред нашег пулта за чланство створила велика гужва, а посебно радује чињеница да је присутан био велики број звездашких породица. Уследило је традиционално фотографисање у нашој фан зони, а звездашке песме додатно су улепшале прави црвено-бели амбијент. Верне присталуце Црвене звезде изразиле су велико задовољство поводом посете вољеног клуба њиховом граду, али и напоменули да овакве акције треба да се одвијају чешће. Могле су се видети и неке од чланских карата старе преко 30 година, али и велики број оних најмлађих чланова, који су изразили жељу да се учлане током дружења.

Наша експедиција је овом посетом успешно завршила своју турнеју по северу Србије, током које су звездаши из Апатина, Бачке Тополе, Суботице, Кикинде, Сомбора и Бачке Паланке имали прилику да уживају у дружењу и правој породичној атмосфери.

Претходни текстСтанковић: Радићемо на реализацији, пуне су ми очи Лучића
Следећи текстПрвенство Србије: Доминантне 24 Звездине медаље