Ивањичани показали колико воле Звезду

68

Црвена је наставила свој велики караван по западној Србији, а након посете Ваљеву наша делегација је обишла Ивањицу, где је обрадовала све звездаше из овог места.

Кад год је Црвена звезда гостовала у Ивањици, граду који се налази на обали реке Моравице, имала је велику подршку на трибинама од стране дванаестог играча, а самим тим заиста је велики број заљубљеника у црвено-беле боје дошао да посети нашу фан зону, која је била постављена на градском тргу испред Дома културе у Ивањици. Високо се виорио транспарент изнад наше зоне, уз слоган „Сви те волимо“, а између тих речи стајао је велики грб Црвене звезде, чиме су они најватренији навијачи из овог места показали колико заправо воле наш клуб. На самом старту дружења, као што је то обичај, доста породица је дошло како би се фотографисало са пехарима, што је још само један доказ да је љубав према Црвеној звезди нешто што је наследно, што су становници Ивањице и истицали доста пута током данашњег дружења које је протекло у сјајној атмосфери. Звездине песме су могле да се чују на сваком кораку и само су привлачиле све звездаше из овог града, како би дошли до наше фан зоне. Велики број звездаша се обавезао на верност Црвеној звезди путем чланске карте и притом су истицали да је чланство ствар културе, васпитања и обавеза сваког звездаша да буде део црвено-беле породице.

У 21 час, Црвена звезда је напустила Ивањицу у сјајном расположењу, испраћена од стране свих звездаша из овог града. Наш караван наставља свој пут и сутра ће посетити Пријепоље, још један град који се налази у Западној Србији. Овим путем вас позивамо да дођете у Пријепоље и подржите нашу акцију и постанете део црвено-беле породице.

Претходни текстТема дана | Посебне погодности за звездаше на факултету ФЕФА
Следећи текстСјајна Звезда убедљиво до финала Регионалне лиге