У пуној брзини већ на другом тренингу на Златибору

101

После заслуженог поподневног одмора црвено-бели момци су по други пут данас од 17 часова изашли на терен и одрадили вечерњи тренинг који је протекао у одличном расположењу и препознатљиво доброј атмосфери.

Изабранике Дејан Станковића је сачекао веома сличан рад као и на првом тренингу. Уобичајено по изласку на терен су се фудбалери Црвене звезде добро загрејали, а посебна пажња је посвећена загревању руку, рамена и леђа. Потом се прешло кроз рад са лоптом на увежбавање пас игре. Смењивале су се вежбе, а наши првотимци су са истом посвећеношћу прилазили сваком задатку.

Затим су се фудбалери нашег клуба поделили у две групе и на скраћеном терену играли на два гола, што је без икакве сумње пријало изабраницима Дејана Станковића, које очекује изузетно напоран рад на Златибору. У складу са тим је и овај тренинг протекао у раду на кондицији и снази. Од почетка припрема је наметнут јак темпо, а радује чињеница да су црвено-бели момци без икаквих проблема извршавали све замисли стручног штаба.

По завршетку тренинга уследио је опоравак, а затим и одлазак у хотел где фудблере Црвене звезде очекује вечера и заслужени одмор, а већ сутра ујутру наши првотимци ће поново изаћи на терен.

Претходни текстГобељић у Звезди до 2024.
Следећи текстЦрвено-бели спремни за трећи меч (уторак, 18.30)