Црвено-бели караван обојио Вишеград

112

Црвена звезда је наставила свој караван по Републици Српској, а дестинација коју је наша експедиција данас посетила јесте Вишеград, један заиста прелеп град смештен уз саму обалу реке Дрине.

На самом старту нашег дружења, велики број оних најватренијих навијача, сада већ по традицији као и претходне године је дочекао нашу делегацију, а уследило је и сада већ традиционално крстарење реком Дрином, где је приређен прави спектакл заљубљеника у црвено-беле боје.

Пиротехнички перформанс украсио је зидине вишеградског моста, уз паролу „Само за тебе, увек уз тебе“, којом су навијачи поздравили свој клуб. Наравно, могла се чути препознатљива Звездина песма, а након тога уз саму обалу реке Дрине, на самом шеталишту постављена је и наша фан зона. Велики број младих звездаша, са нестрпљењем је чекао да и званично отворимо дружење овог поподнева. Уследило је учлањивање у клуб и традиционално фотографисање са пехарима.

Владала је, као и увек, сјајна атмосфера и добре вибрације од стране навијача, који су истакли велико задовољство због посете Црвене звезде. Навијачи нису пропустили прилику ни да се осврну на велику радост због освојене друге дупле круне у низу, а они старији навијачи добро су се подсетили трофеја из 1991. године и чувене генерације која носи назив „шеста Звездина звезда“.

Сунце је обасјавало нашу фан зону, а у међувремену временски услови су се погоршали. Ипак то није спречило звездаше из овог места да дођу да посете нашу фан зону. Још једном апострофирамо да је Република Српска држава где живи велики број навијача Црвене звезде и да овде има заиста велики број оних којима су црвено-беле боје у срцу.

Звезда већ сутра наставља експедицију и сели се у Србију, а први град који ћемо посетити у нашој земљи јесте Ужице. Позивамо вас да дођете сутра од 18 до 21 час у нашу фан зону да се дружимо у још једном звездашком граду.

Претходни текстЈуниорке Црвене звезде првакиње Србије
Следећи текстВелики успех Растка Ћосића