Звездин караван „освојио“ Будву

223

Фудбалски клуб Црвена звезда наставља свој велики летњи караван. Након Бара, наш клуб је посетио још један град на црногорском приморју, а у питању је Будва. Овај град броји нешто мање од 20 хиљада становника иако их је у туристичкој сезони много више, а наравно међу њима су већина навијачи Црвене звезде.

Испред млетачких зидина саграђених у 15. веку које окружују будвански Стари град, постављена је Звездина фан зона украшена црвено-белим балонима са грбом нашег тима, а уз то постављени су били и банери нашег спонзора и бетинг партнера, компаније „Моззарт“. Сјајна атмосфера је владала од самог старта у нашој фан зони, а могле су се чути и звездашке песме како одзвањају зидинама Старог града. Неизоставни су били и пехари, који су били постављени у фан зони, а велики је био ред испред нашег пункта за чланство где су многобројни заљубљеници у црвено-беле боје желели да озваниче љубав према Црвеној звезди у виду чланске карте. Такође, одређени број навијача из овог места је продужио своју чланарину и на тај начин се обавезао Црвеној звезди на верност у наредном периоду. Велики број, не само становника, већ и туриста и грађана из околних места је дошао како би се фотографисао са најзначајнијим трофејима у српском фудбалу, а поред тога и трофејем Лиге шампиона. Много становника који су испратили успехе Црвене звезде је и у прошлости посетило нашу фан зону, а поред њих присутан је био и велики број породица које су заједно са малишанима дошле како би се боље упознале са богатом историјом нашег клуба. Фантастичну атмосферу су додатно улепшали и некадашњи првотимци нашег клуба Бранко Јовичић и Милош Цветковић, који су посетили нашу фан зону и дружили се са звездашима.

Наша експедиција већ сутра наставља свој пут, а наредни град који ће посетити црвено-бела делегација је Котор. Овим путем вас позивамо да и сутра будете уз нас у нашој фан зони и дођете да се фотографишете са трофејима из славног музеја нашег вољеног клуба.

Претходни текстПрвенство Србије У18: Мићић прескочила норму за Јерусалим
Следећи текстМајсторица је Звездин терен! Црвена звезда је шести пут најбоља у региону!