Наставак акције рукометног клуба

65

РК Црвена звезда Грундфос наставио је са посетом школама и договарањем сарадње у циљу промоције рукомета и омладинске школе.

Након сарадње са ОШ „Карађорђе“ и „Војвода Мишић“, договорено је да од септембра и почетка нове школске године анимација са најмлађима крене и у ОШ „Коста Абрашевић“ на општини Раковица.

Сарадњу су постигли директорка ОШ „Коста Абрашевић“ и координатор млађих селекција РК Црвена звезда Грундфос, Марко Лазић.

Контактирали су нас из РК Црвена звезда Грундфос са циљем да клуб презентује рукомет као спорта у нашој школи. У разговору са координатором млађих категорија Марком Лазићем брзо смо нашли заједнички језик и око свега се договорили. Драго нам је да ћемо са Црвеном звездом сарађивати и да ће рукомет као спорт бити заступљенији у школама, како би деца имала избор и определила се за овај спорт. Црвеној звезди стојимо на располагању око свега што буде било потребно за презентацију и анимацију у нашој школи, истакла је директорка ОШ „Коста Абрашевић“, гђа Весна Шуњеварић.

РК Црвена звезда Грундсо представљао је координатор млађих селекција, Марко Лазић.

Ово је трећа школа са којом смо договорили сарадњу од почетка акције. Поред ОШ „Карађорђе“ и „Војвода Мишић“ од данас је и ОШ „Коста Абрашевић“ на општини Раковица наш нови партнер. Као што је и директорка рекла, брзо смо се договорили и захваљујем се овом приликом на сусретљивости и љубазности. За сада смо постигли добар резултат приликом презентација и анимација у две школе, омасовили смо нашу школу за 30 дечака у разним годиштима (од 2009. до 2013.). На самом почетку нове школске године, у септембру, имамо у плану да разговарамо са још четири основне школе, како бисмо наставили даље ка нашем циљу.

Претходни текстЗвезда ултимативни шампион
Следећи текстКатаи постигао најлепши гол у мају