Одржан „Отворен дан“ на Маракани

96

На теренима Омладинске школе Црвене звезде одржан је „Отворен дан“, где је више од 40 дечака рођених 2012, 2013, 2014. и 2015. године тренирало под будним оком спортских стручњака из наше фудбалске академије. Најталентованији малишани ће добити прилику да се прикључе даљем раду и задуже црвено-бели дрес.

‌Сада већ по традицији на крају такмичарске године на теренима иза југа Маракане одржан је „Отворен дан“, где је циљ проналазак нових талената који ће своју фудбалску каријеру наставити у нашој Омладинској школи.

Више од 40 дечака рођених у периоду од 2012. па закључно до 2015. године је истрчало на травнату површину. Све малишане дочекали су већ постављени полигони, а уследио је рад пуном паром. Акценат је био дат на све фудбалске сегменте, од усвајања вежби координације, моторике, преко рада са лоптом и схватања фудбалске игре.

За проналазак талената били су задужени тренери из Омладинске школе нашег клуба: Срђан Бугарски, Иван Гајић, Огњен Пурић, Жарко Марковић, Марко Перић, Иван Пранчић, Ђорђе Марковић. Чуваре мрежа су „дриловали“ Никола Тодоровић и Мирослав Грујичић. Комплетан надзор вршио је координатор наше академије Владимир Цвјетићанин, а у раду младе дечаке подржао је и бивши голгетер Црвене звезде – Горан Друлић.

Тренинг је протекао у сјајном дружењу и атмосфери, а сутра од 9 часова се наставља рад када ће бити прикључено још 30 малишана.

Подсећања ради, најталенованији дечаци, по мишљењу представника који су задужени за базне селекције, биће прикључено редовном тренажном процесу у нашој фудбалској академији.

Претходни текстОмладинци са играчем мање до преокрета
Следећи текстПродаја додатног контигента карата у недељу од 15 часова на благајнама хале