Ераковић: У Звезди је тако – заједно делимо све

62

Ово је била сезона Страхиње Ераковића, година доказивања и фудбалско стасавање популарног Чупе, једног од најбољих штопера које Србија има. И данас је био непрелазан, у тријумфу над вечитим ривалом резултатом 2:1.

Због оваквих тренутака се ради и тренира и ово је заиста тешко описати речима. Мислим да смо читаве сезоне сви играли добро и да сваки играч има велику заслугу у успесима које остварујемо. Што се тиче титуле, имали смо пет бодова заостатка на полусезони, али смо на зимским припремама сви веровали у то да ћемо бити први у мају, а ево вечерас смо освојили и куп. Одбранили смо дуплу круну, играли осмину финала Лиге Европе, нема шта даље да се прича – почео је Ераковић.

Умор играча је био присутан, с обзиром на 56 одиграних утакмица ове сезоне, али када носите Звездин дрес, подразумева се да „стиснете зубе“.

Тешко је играти против вечитог ривала, јер сви знамо шта та утакмица значи у Србији, али када је тако, остави се и последњи атом снаге на терену и уради се посао како треба. Мислим да сам и данас добро одиграо, задовољан сам читавом сезоном, али ћу се потрудити да то следеће године буде још боље, јер сматрам да то могу. Све успехе посвећујем породици – подвукао је Ераковић.

Претходни текстСтанковић: Трофеј – најлепша завршница сезоне
Следећи текстСтанковић: Катаи је вансеријски играч, али тим „избацује“ појединца