Тема дана | Позивнице за меч сезоне стигле на адресе звездаша

58

Наши фудбалери у недељу од 18 часова и 30 минута на стадиону „Рајко Митић“ играју против Вождовца и на том мечу ће имати прилику да освоје 33, односно пету узастопну шампионску титулу, а улаз на ову утакмицу биће бесплатан. Припреме за утакмицу су у пуном јеку, а нова епизода емисије Тема дана донела нам је занимљиву причу о томе како је прошло дељење летака на којима се налазио позив за долазак на утакмицу.

Маркетинг Црвене звезде већ данима вредно ради на акцијама у којима позива навијаче да у што већем броју дођу на стадион и подрже изабранике Дејана Станковића, којима ће бити потребан бод да дођу до главног циља, зацртаног пред почетак сезоне, пете узастопне титуле шампиона Србије.

До сада сте имали прилику да видите билборде у нашем главном граду који вас подсећају да не пропустите спектакл у недељу, знакове на којима је уписана километража до највећег стадиона у Србији, позивали су вас и омладинци, који су већ постали шампиони у свом узрасту. Овога пута наш маркетинг тим је дошао код вас лично и у поштанском сандучету оставио позивнице за последњу првенствену битку у недељу. Ову интересантну епизоду можете погледати на Звезда ТВ-у и на јутјуб каналу Звезда ТВ.

Још једном позивамо све навијаче Црвене звезде да обезбеде свој барјак, како би били део спектакла у режији нашег клуба. Барјаци који ће се продавати по цени од 500 динара у Ред Стар шопу, као и на дан утакмице, израђени су по мотивима Црвене звезде, предњаче боје нашег клуба, а на одређеним барјацима налазе се и мотиви главног града Београда, као и година настанка клуба чији стадион носи име „Рајко Митић“.

Претходни текстЗвездини барјаци у продаји
Следећи текстНајава преноса и распоред утакмица млађих категорија