Драговић: Маштао сам о титули са Звездом, надам се остварењу сна

61

Фудбалере Црвене звезде само један корак дели од 33. шампионске титуле, уједно и пете узастопне, а прилику да постигну овај изванредан успех ће имати на утакмици последњег кола Суперлиге Србије која се игра у недељу од 18 часова и 30 минуту против Вождовца на стадиону „Рајко Митић“. Свестан важности меча је и Александар Драговић, штопер нашег тима који је уверен да ће црвено-бели стићи до зацртаног циља, као и да ће навијачи нашег клуба испунити трибине популарне Маракане.

Иза нас је дуг и успешан пут, дошао је тренутак да будемо награђени за посвећен рад током целе сезоне, али како бисмо стигли до те награде морамо да остваримо и последњи корак. Првенство је било неизвесно, а таква ће бити и завршница. Заслужили смо да се нађемо на победничком постољу, осим квалитета, ове сезоне смо показали и велику жељу да наставимо са доминацијом. Утакмица против Вождовца ће бити круна ове сезоне, бар када је у питању Суперлига Србије. Сањао сам о титулама са Звездом, а сада ме само једна утакмица дели од прве, верујем не и једине за ову сезону – истакао је Драговић.

Клуб је донео одлуку да отвори капије стадиона „Рајко Митић“ на утакмици против Вождовца и омогући свим присталицама Црвене звезде да уживају борби за 33. титулу националног шампионата.

Могао бих данима да причам колико су нам значајни навијачи и колико нам је битна њихова подршка. Много тога смо прошли заједно и заиста је лепо што је клуб обезбедио слободан улаз и покренуо акцију са барјацима. Сигуран сам да ће Маракана изгледати феноменално у недељу. Цео живот сам сањао да играм пред пуном Мараканом и освајам титуле са Звездом. Убеђен сам да ће навијачи доћи да нас поздраве и да ће нам помоћи да освојимо и пету узастопну титулу, а затим надам се да сви прославимо оно за шта смо се борили последњих годину дана. Звездаши видимо се на Маракани – закључио је Драговић.

Претходни текстНајава преноса и распоред утакмица млађих категорија
Следећи текстПоследња кола на Маракани гарантују спектакл