Звезда домаћин у финалу Купа Србије

58

Финална утакмица Купа Србије за актуелну сезону у којој ће се Црвена звезда састати са вечитим ривалом биће одиграна у четвртак, 26. маја, а меч ће бити одигран на стадиону „Рајко Митић“.

Суверено су се фудбалери Црвене звезде пласирали у финале најмасовнијег државног такмичења, тако што у четири утакмице нисмо примили гол. Прво смо савладали Инђију у гостима 1:0 поготком Ришаира Живковића, потом смо после бољег извођења једанаестераца након 0:0 после 90 минута, елиминисали нишки Раднички. У четвртфиналу смо били убедљиви и победили ТСЦ резултатом 4:0, а погађали су Александар Катаи, Мирко Иванић и Ел Фарду Бен два пута. У полуфиналу смо остварили једну од најубедљивијих победа у историји клуба и са 8:0 елиминисали Нови Пазар, а у стрелце су се уписали Ел Фарду Бен, Милан Павков, Мирко Иванић, Петар Станић, али и Охи Омојуанфо и Никола Станковић по два пута.

На путу до одбране дупле круне деле нас две утакмице, прва против Вождовца у недељу 22. маја од 18 часова и 30 минута, а потом и против вечитог ривала, у четвртак 26. маја, а сатница ће бити накнадно одређена.

Претходни текстИза југа Маракане – Омладинци понос Звездине академије
Следећи текстЗвездини барјаци у продаји