Звезда је породица | Деда и унук из Бијељине први пут на Маракани

50

У новој епизоди серијала „Звезда је породица“ наш клуб је на стадиону „Рајко Митић“ угостио дечака Петра, његову мајку Данијелу Павловић и деку Пера Симеуновића из села Глоговац, недалеко од Бијељине, који су имали прилику да уживају у новој победи црвено-белих против Новог Пазара.

Црвена звезда наставља са акцијом „Звезда је породица“ у којој породицама које нису у могућности да посете Маракану и гледају меч вољеног тима, наш клуб то омогућава. На мечу полуфинала националног купа против Новог Пазара, усрећили смо још једну звездашку породицу.

Дечак Петар и његова мајка Данијела и дека Перо били су гости нашег клуба на утакмици против Новог Пазара, а нова и изузетно убедљива победа изабраника Дејана Станковића, додатно је улепшала њихов боравак на Маракани. Гости нису крили одушевљење што имају прилику да гледају вољени тим и нису скидали осмехе са лица.

Љубав према Звезди, Петар је наследио од свог деке, који је велики заљубљеник у црвено-беле боје. Редовно породично прате утакмице наше екипе, а ово је била јединствена прилика да сви заједно посете Маракану. Омиљени играчи су му Борјан и Охи, а управо дека од ког је и наследио љубав према Црвеној звезди, учланио га је у клуб. Поред гледања утакмице, наши гости су имали прилику да посете и Звездин музеј, а све то је забележила камера наше телевизије. Шта су то имали да кажу гости, али и како је протекло само дружење, погледајте у новој епизоди емисије „Звезда је породица“.

Наш клуб ће и убудуће наставити са овом акцијом, а ви уколико нисте у могућности да приуштите долазак или познајете такву породицу, пријавите се на office@crvenazvezdafk.com.

Претходни текстТема дана | Звездини бисери прошли обуку за прву помоћ
Следећи текстКадети победом против Партизана прошли у полуфинале, блистао Топић