Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

54

Звездине бисере који стасавају и уче у црвено-белој Омладинској школи предстојећег викенда очекује 11 такмичарских мечева у оквиру њихових шампионата, а као и увек, мечеве омладинаца и кадета Црвене звезде, као и сениора Графичара бићете у прилици да испратите уживо на Звезда ТВ-у, као и ја Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Јуниорска селекција Црвене звезде ће у недељу од 13 часова и 30 минута гостовати екипи Младости у Лучанима, у оквиру 28. кола националног првенства. Изабраници Милана Стегњајића су у претходном колу убедљиво савладали Мачву са 4:0 на теренима иза југа Маракане, чиме су наставили победнички низ, и дошли на корак од титуле. Црвено-бели заузимају прву позицију државног првенства са девет бодова више у односу на другопласираног вечитог ривала. У случају победе против Младости, наши бисери ће и математички обезбедити шампионску титулу. Сусрет наших омладинаца ћете моћи да испратите уживо на Звезда ТВ-у, у недељу са почетком у 13 часова и 30 минута.

Кадетска селекција црвено-белих, такође ће гостовати екипи Младости у Лучанима, у оквиру 28. кола државног шампионата, а меч је заказан за недељу, са почетком у 11 часова. Изабраници Слађана Николића бележе сјајне партије од старта сезоне, а у претходном колу на теренима Звездине фудбалске академије, савладали су екипу Кикера, резултатом 3:0. Наши бисери заузимају прву позицију националног шампионата, са 70 освојених бодова, пет више у односу на најближег пратиоца вечитог ривала. Утакмицу кадета ћете такође моћи да испратите у директном преносу, у недељу од 11 часова, на Звезда ТВ-у, и истоименом Јутјуб каналу.

Сениори нашег развојног тима Графичара ће у суботу од 17 часова на теренима иза југа Маракане дочекати екипу Златибора, у оквиру шестог кола плеј-аута Прве лиге Србије. Екипа коју са клупе предводи Марко Неђић бележи одличне резултате, што потврђује и чињеница да су љубичасти у последње три утакмице уписали максималан учинак. Популарни Графоси се налазе на челу плеј-аут дела другог по јачини клупског такмичења у Србији, са 47 освојених бодова, два више у односу на другопласирани Рад. И утакмицу нашег развојног тима Графичара, моћи ћете да испратите у директном преносу на Звезда ТВ-у, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ, у суботу од 17 часова.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 9 часова, млађи кадети – Графичар – Рад

Субота, 12 часова и 45 минута, млађи пионири – ОФК Београд – Црвена звезда Б

Субота, 13 часова, кадети – Напредак – Графичар

Субота, 13 часова, петлићи – Графичар – Телеоптик

Субота, 14 часова, омладинци – Вождовац – Графичар

Субота, 17 часова, ПЛС – Графичар – Златибор ЗВЕЗДА ТВ

 

Недеља, 8 часова и 30 минута, млађи пионири – Жарково – Графичар

Недеља, 11 часова, кадети – Младост – Црвена звезда ЗВЕЗДА ТВ

Недеља, 13 часова и 30 минута, омладинци – Младост – Црвена звезда ЗВЕЗДА ТВ

Недеља, 18 часова, пионири – Црвена звезда – Рад

 

Понедељак, 10 часова, млађи омладинци – Партизан – Црвена звезда

Претходни текстТврђава је одбрањена: Црвена звезда мтс – Цедевита Олимпија 1:0
Следећи текстБен у мету против свих из елите