Милошевић: Приступ нас одвео у финале

80

Црвена звезда је на импозантан начин савладала Нови Пазар у оквиру полуфинала Купа Србије резултатом 8:0. Утиске после меча и пласмана у финале где ћемо одмерити снаге са вечитим ривалом, изнео је помоћни тренер стручног штаба – Небојша Милошевић.

У завршници такмичења и сезоне, када је неколико утакмица остало до краја и када је активна борба за трофеј, шеф стручног штаба Дејан Станковић и сви ми инсистирамо да квалитетан приступ буде од првог минута, те да најозбиљније и најпрофесионалније уђемо у меч са циљем пласмана у финале. Мислим да је професионални однос доминирао свих 90 минута, а брзим головима на старту меча и ефикасном игром, успели смо практично све да решимо. Имали смо квалитетан однос и приступ, онакав какав се подразумева када се носи дрес Црвене звезде. Доминирали смо и у другом полувремену, играчи који су ушли са клупе су дали значајн допринос пласману у финале. Видели смо лепе голове, два Станковића, један Станића… Лепо вече које нас води у финале и борбу за трофеј – почео је Милошевић.

Већ у недељу од 18 часова и 30 минута, изабранике Дејана Станковића чека гостовање Напретку у Крушевцу, тако да времена за одмор нема.

Завршница је такмичења, имамо још три утакмице и максимално смо концентрисани и мотивисани. Идемо из меча у меч ка освајању оба трофеја. То је ген Црвене звезде и то нам је у крви. Хвала и навијачима, јер уз њихову помоћ и подршку је све лакше и лепше – подвукао је Милошевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Нови Пазар 8:0 (5:0)
Следећи текстСтанковић: Голови за породицу