Звезда је породица | Малишани из Срема први пут на Маракани

51

У новој епизоди серијала „Звезда је породица“, наш клуб је на стадиону „Рајко Митић“ угостио малишане Матеја и Алексу из Нових Бановаца, који су имали прилику да уживају у новој победи црвено-белих против Радничког из Ниша.

Црвена звезда наставља са акцијом „Звезда је породица“ у којој породицама које нису у могућности да посете Маракану и гледају неки меч вољеног тима, наш клуб то омогућава. На мечу петог кола плеј-офа националног шампионата против нишког Радничког, усрећили смо још једну звездашку породицу.

Малишани Алекса и Матеј су заједно са њиховим течом и стрицем, великим заљубљеником у црвено-беле боје Михаилом Сарићем били гости нашег клуба на утакмици против екипе из Ниша, а нова убедљива победа наших првотимаца додатно је улепшала њихов боравак на Маракани. Дечаци су били одушевљени што имају прилику да гледају вољени клуб, и нису крили узбуђење.

Љубав према клубу преносила се у породици са колена на колено, а Михаило је пренео на два малишана. Они нису имали прилику да до сада посете стадион „Рајко Митић“, а сјајна атмосфера на утакмици, употпунила је њихов доживљај. Поред тога, подељени су и пригодни поклони, а камера наше телевизије успела је све да забележи. Поред гледања утакмице, наши гости су имали прилику да посете музеј и упознају се са историјом Звезде, а како је све то изгледало погледајте у новој епизоди серијала „Звезда је породица“.

Наш клуб ће и убудуће наставити са овом акцијом, а ви уколико нисте у могућности да приуштите долазак или познајете такву породицу, пријавите се на office@crvenazvezdafk.com.

Претходни текстСтанковић: Нема умора, јер смо свесни циља
Следећи текстПобеда у Берлину за опроштај од Лиге шампиона