Мотика: Заједно са навијачима до жељеног циља

137

Талентовани млади фудбалер Црвене звезде који је у наш клуб стигао у зимском прелазном року, Немања Мотика је говорио о периоду адаптације, приликама које на мечевима добија, досадашњем другом делу сезоне, као и изазовима који црвено-беле момке очекују до краја маја месеца.

До краја сезоне имамо још неколико утакмица, али морамо да будемо максимално сконцентрисани искључиво на сваку следећу. Тренутно размишљамо о Новом Пазару и то је једини исправан пут ка дуплој круни. Много пута ове сезоне су направили проблем фаворизованим екипама и мислим да нису случајно стигли до саме завршнице најмасовнијег такмичења. Мораћемо да одиграмо на високом нивоу како бисмо прошли у финале, а када ми играмо добро, ретко која екипа може да нам парира – истакао је Мотика.

Говорио је Мотика и о приликама које му шеф стручног штаба Дејан Станковић указује.

– Сваки минут на терену ми много значи. Велика ми је част што тренер као што је Дејан Станковић има поверења у мене. Постигао сам један гол до сад, на утакмици против Радничког, али моја најбоља издања тек следе. Млад сам играч и стрпљиво ћу чекати своју шансу, која ће сигуран сам доћи после одличног рада на тренинзима. Није лако изборити се, имамо фантастичне играче на свакој позицији, али верујем у себе и имам пуно простора за напредак.

Осврнуо се момак рођен 2003. године и на подршку звездаша који су и ове сезоне показали огромну љубав према клубу.

Навијачи су били уз нас на свакој утакмици, како на домаћем терену, тако и на гостовањима. Ценимо њихову подршку која нам у тренуцима када нам понестане снаге даје потребну енергију како бисмо стигли до жељеног циља. Свесни смо колико им значи прошлогодишња освојена дупла круна и управо због тога ћемо учинити све како би и ове сезоне имали разлога за славље – закључио је Мотика.

Претходни текстМилош Перовић првак Србије за јуниоре до 20 година
Следећи текстЗвездаши на каљењу – Бабић и Ибрахим право у мету