Карте за Нови Пазар од понедељка у продаји

119

Фудбалери Црвене звезде су савладали нишки Раднички резултатом 4:1 у оквиру петог кола плеј-офа националног првенства, а већ у среду 11. маја од 18 часова и 30 минута на стадиону „Рајко Митић“ наше првотимце очекује изазов у оквиру полуфинала Купа Србије против Новог Пазара. Карте за тај меч од понедељка ће се наћи у продаји.

Црвено-бели бележе фантастичне партије из утакмице у утакмицу, а наредни изазов изабранике Дејана Станковића очекује већ у среду, 11. маја када ће наши момци на Маракани дочекати Нови Пазар у оквиру полуфиналног меча државног Купа. Нашу екипу два корака деле од титуле првака Србије, а исто толико и до пехара националног купа и управо зато је важно да трибине буду испуњене и против Новог Пазара. Продаја улазница онлајн почеће већ у понедељак, 9. маја од 12 часова путем линка https://crvenazvezda.iticket.rs. На благајнама нашег стадиона улазнице ће се продавати у уторак, 10. маја у термину од 10 до 18 часова, као и 11. маја на дан утакмице, у термину од 10 часова па све до почетка меча.

Цене карата су:

Север: 300 динара

Исток: 400 динара

Запад: 500 динара

ВИП Запад: 1000 динара

ВИП 1: 2000 динара

ВИП 2: 2000 динара

ВИП Галерија: 3000 динара

Овим путем вас позивамо да обезбедите своју карту на време, како би се избегле гужве на благајнама, јер су благајници дужни да због „е-фискализације“ уз сваку улазницу издају и фискални рачун. Звездаши, видимо се на Маракани!

Претходни текстОлимпија боља у полуфиналу
Следећи текстТотални фудбал кадета – 102 гола