Срнић: Уз пуне трибине до нове победе

78

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу од 17 часова дочекати нишки Раднички у оквиру петог кола плеј-офа, а Славољуб Срнић је неко ко зна како се освајају титуле у црвено-белом дресу. Универзалац који игра у сјајној форми је свестан шта је неопходно у преостала три првенствена меча како би се на крају сезоне подигао пехар.

Свесни смо да је све у нашим рукама и да уколико будемо прави у преостале три утакмице – бићемо шампиони. Вредно радимо за то, сматрам да смо најбоља екипа у првенству и то доказујемо из меча у меч. Наравно да неће бити лако, прошли пут смо против Радничког на Маракани играли у Купу и тек после пенала смо успели да прођемо даље. Голман им је одлично бранио и на нама је да пробамо да будемо сличнији ономе у Нишу када смо их убедљиво победили. Тиме би се још више приближили освајајњу шампионске титуле, а то је оно што смо зацртали као циљ. У међувремену нас чека и утакмица полуфинала Купа, али полако, идемо меч по меч – почео је Срнић.

Подршка са трибина је од драгоценог значаја за фудбалере нашег тима, а Срнић верује да ће у суботу велики број звездаша испунити стадион „Рајко Митић“.

Наши навијачи су невероватни. Имамо ту привилегију да и када смо гости, дођу у огромном броју на трибине и направе атмосферу као да смо домаћини. Много нам је лакше и лепше да играмо када чујемо њихову песму. Не сумњам да ће их доћи што више у суботу, а желео бих и лично да их позовем да испуне трибине против Радничког и на тај начин нам помогну да остваримо нову победу. Једва чекамо утакмицу, максимално смо фокусирани да у финишу сезоне будемо најбољи – подвукао је Срнић.

Претходни текстИза југа Маракане – Бубањ 30+
Следећи текстКарте за утакмицу са Цедевита Олимпијом у продаји од петка