Тријумф Црвене звезде против расположене Слоге

138

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су победу над Слогом Земун резултатом 4:3 у заосталој утакмици 3. кола Суперлиге Србије.

Црвено-беле су успеле да дођу до сва три бода после преокрета. Гошће су повеле у 14. минуту голом Емилије Живковић. Само два минута касније Софија Сремчевић је изједначила резултат, али је Слога поново дошла до вођства у 21. минуту а стрелац је била Милица Поповић. Ново изједначење десило се у 28. минуту када се Мина Чавић уписала у листу стрелаца. Преокрет Звезди донела је Сремчевић својим другим поготком у 36. минуту и са резултатом 3:2 се отишло на одмор.

Почетак другог полувремена пирпао је гостујућој екипи која је у 47. минуту стигла до 3:3, а Марија Вуковић је затресла мрежу наше Невене Еремић. Звездине даме су поново стигле до вођства у 70. минуту, а гол је постигла Анђела Крстић која је тако донала тријумф нашем тиму.

Фудбалерке Црвене звезде су овим тријумфом потврдиле 2. место на табели. До краја лигашке сезоне остао је да се одигра још један меч са Слогом Земун у гостима, а та утакмица је на програму 7. маја.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СЛОГА ЗЕМУН 4:3 (3:2)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ вештачка трава. Судија: Андријана Дамјановић. Стрелци: Сремчевић у 16. и 36, М.Чавић у 28. и Крстић у 70. минуту за Црвену звезду, Живковић у 14, Поповић у 21. и Вуковић у 47. минуту за Слогу. Жути картони: М.Чавић (Црвена звезда), Дабић, Милић, Трутић (Слога).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Миловић (Кучинар од 46. минута), Шћепановић, Малијар, Воркапић (Мајсторовић од 66. минута), М.Чавић, Аранђеловић (Н.Чавић од 66. минута), Јестровић (Тенков од 46. минута), Сремчевић, Крстић, Ђорђевић (Жарковић од 46. минута).

СЛОГА ЗЕМУН: Гардијан, Милановић, Благојевић, Милић, Живковић, Дабић (Бабић од 46. минута), Тришић, Поповић, Златановић, Трутић (Вуликић од 84. минута), Вуковић.

Претходни текстЦрвена звезда – Војводина 36:33 (20:15)
Следећи текстТријумф Звездиног подмлатка на „Кинезис купу 2022“