Станковић: Рани гол олакшао све

56

Још једна важна победе за фудбалере Црвене звезде у Суперлиги, а овог пута савладана је Војводина у Новом Саду резултатом 3:0, у оквиру четвртог кола плеј-офа. Много разлога за задовољство после фантастичне представе својих пулена имао је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Када се утакмица отвори на овакав начин који смо увежбавали на тренинзима, да у другом минуту добро изведеш прекид, направиш сјајан блок и постигнеш леп гол, онда се доста лакше контролише меч. Не могу да кажем да је било лако, али лакше свакако. Било је неизнуђених грешака, као и против Чукаричког, али играмо среда-недеља и много је притиска. Све се то осећа, видим и по мојим играчима, којима овом приликом честитам из свег срца. Феноменални су и поносан сам на њих. Хвала и навијачима, јер је атмосфера била поново као да смо код куће играли. Од свег срца их позивам да дођу и на следећу утакмицу против Радничког која је једнако важна и где нам требају нова три бода да се приближимо циљу – почео је Станковић.

Густ распоред чека фудбалере нашег тима до краја сезоне, али у недељи која следи црвено-беле очекује „само“ једна утакмица.

Имамо „дугачку“ недељу пред нама, тако да ћемо моћи да одморимо и да припремимо утакмицу против Радничког добро, јер на Маракани смо играли против њих 1:0 и 0:0. Добро се бране, нисмо успели да будемо довољно ефикасни против њих на домаћем терену, јер су изузетно чврст противник. У Нишу смо одиграли феноменалну утакмицу, али кад прође време мења се и форма и много тога, али наш циљ остаје исти – титула – подвукао је Станковић.

Претходни текстВојводина – Црвена звезда 0:3 (0:2)
Следећи текстЗвездаши на каљењу – Лучић поново тресе мрежу