Иванић: Корак ближе титули

80

Уписао је Мирко Иванић хет-трик на мечу против ТСЦ-а, што га је довео до коте 21, чиме је надмашио прошлосезонски голгетерски учинак, али и довео себе до најефикасније сезоне у каријери.

Пресрећан сам због победе, знали смо да ће бити тешка утакмица, још после дербија, нисмо се довољно опоравили, али смо радили на томе како би били што ближи циљу. Срећан сам и због хет-трика и због тога што ми је ово најефикаснија сезона у каријери – истакао је Иванић.

Сарадња између Иванића и Катаија је беспрекорна.

– Не бих истицао нас двојицу, иако фантастично сарађујемо већ две године. Уживање је бити с њим на терену, добро се разумемо и верујем да ћемо још дуго играти заједно. Одиграли смо фантастичну утакмицу, не бих издвајао никога, јер и одбрана ради сјајан посао из меча у меч и то је пут којим треба да идемо.

Сјајну подршку са трибина имали су фудбалери Црвене звезде на гостовању у Бачкој Тополи.

Хвала навијачима што нас подржавају из меча у меч. Где год да играмо, осећамо се као код куће, увек их има више и уживамо у њиховој подршци. То се види и на терену, како играмо и какав максимум пружамо. Даћемо све од себе да освојимо титулу – закључио је Иванић.

Претходни текстСтанковић: Све је лакше уз наше навијаче
Следећи текстРутинска победа Црвене звезде у Чачку