Звезда убедљива против Динама на турниру у Кошицама

92

У другом колу трећег турнира Дунав лиге, који се игра у Кошицама, Црвена звезда је декласирала Динамо из Букурешта резултатом 20:5 (2:0, 6:0, 6:3, 6:2).

Питање победника није се постављало, па је све било решено на полувремену, када су црвено-беле водиле 8:0. На старту утакмице Ива Лујић и Христина Илић су донеле Звезди вођство од 2:0, док се у другој четвртини распуцала Ана Мамоглу, која је са три гола у низу повисила на 5:0. До краја првог полувремена мрежу су затресле Татјана Теодоровић, Христина Илић и Андреа Гашић, за веома убедљивих 8:0.

Серију је у наставку продужила Дијана Миловановић, док је Мамоглу својим четвртим голом повисила на 10:0. Потом су уследила и три гола на другој страни, али је Звезда затим узвратила новом серијом и до краја је одржавала велику предност.

Мамоглу је, као и против Сентеша, била најефикаснија са шест голова, Христина Илић и Ива Лујић су постигле по три, а по два пута мрежу су затресле Андреа Гашић и Јована Тодоровски. По једном су се у листу стрелаца уписале Татјана Теоодоровић, Дијана Миловановић и Сесилија Диаз Меса.

Црвена звезда у суботу играју против Универзитетског тима Велике Британије, а потом и против Војводине.

Претходни текстТема дана | Спремили смо Маракану за вечити дерби
Следећи текстКикс омладинаца