Панкову уручен дрес 100

49

Дефанзивац црвено-белих Радован Панков је на утакмици 30. кола Суперлиге Србије одиграо 100. меч за наш клуб, а том приликом му је симболичан дрес уручио легендарни фудбалер Црвене звезде Милош Шестић.

Радован Панков је за Црвену звезду потписао 31. маја 2019. године. За наш клуб је дебитовао 27. јула 2019. када је на терен истрчао од првог минута против екипе Радничког из Ниша и допринео победи црвено-белих. За нешто мање од три године проведене у клубу је успео три пута да се упише у листу стрелаца. Добре игре које је Панков приказао, као и његови саиграчи награђене су са две шампионске титуле и освојеним једним Купом Србије.

Навијачи Црвене звезде ће без сумње препричавати утакмицу против Копенхагена на гостовању и потез Панкова који је са сигурношћу извео два једанаестерца и био уз Борјана један од хероја за пролаз у плеј-оф за Лигу шампиона. Историјски дуел ће бити урезан у срцима како оних којима је срце црвено-беле боје, тако и Радована Панкова који показао како се бори за Звездин грб.

Одбрамбени играч нашег тима је прошао млађе репрезентативне селекције, а највећи успех је остварио 2015. када је са репрезентацијом Србије до 20 година освојио Светско првенство на Новом Зеланду.

Претходни текстЦрвено-бели дочекују ФМП (понедељак, 18)
Следећи текстЦрвена звезда – Раднички 1923 4:1 (1:0)