Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

65

Младе таленте који своје фудбалско знање стичу у црвено-белој Омладинској школи предстојећег викенда очекује 14 такмичарских мечева у оквиру њихових шампионата. Меч омладинске селекције Црвене звезде моћи ћете да испратите у директном преносу на Звезда ТВ, док ће утакмице кадета црвено-белих, и сениорског тима Графичара, сви гледаоци наше телевизије моћи да испрате у одложеном термину.

Репрезентативна пауза је готова, те ће тако на терен истрчати и најстарије селекције у Звездиној Омладинској Школи. Јуниори Црвене звезде ће у недељу од 13 часова гостовати екипи ТСЦ-а у Бачкој Тополи, у оквиру 20. кола Омладинске лиге Србије. Изабраници Милана Стегњајића су у претходном колу на терену иза југа Маракане били бољи од Рада, победивши са 2:1. Џокер у екипи црвено-белих био је сјајни Михајло Милосавић, који је два пута затресао мрежу противника и тако донео победу нашем тиму. Наши бисери тренутно заузимају прву позицију са 51 освојеним бодом, седам више у односу на другопласираног вечитог ривала. Утакмицу црвено-белих у Бачкој Тополи, моћи ћете да испратите у директном преносу на Звезда ТВ, али и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

И кадетска селекција Звезде одиграће утакмицу у оквиру националног шампионата, а противник на гостујућем терену ће бити екипа Радничког из Ниша. Тај меч је заказан такође за недељу, од 13 часова и 30 минута, а гледаоци наше телевизије, моћи ће да испрате ту утакмицу у одложеном термину. Црвено-бели кадети су у претходном колу ремизирали са екипом Рада, резултатом 3:3, када се у стрелце два пута уписао Јован Мијатовић, а једном Матеја Бубањ. Публика на терену иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ гледала је добру и садржајну утакмицу, али и упркос великој доминацији, наши бисери нису успели да упишу три бода. Изабраници Слађана Николића заузимају прву позицију, са 50 освојених бодова, за два више од другопласираног вечитог ривала.

Сениори нашег развојног тима Графичара ће у суботу од 16 часова гостовати Тимоку, у оквиру 29. кола Прве лиге Србије. Популарни „Графоси“ су у претходном колу на домаћем терену били убедљиви против Златибора, и победом са 5:1 дошли до важна три бода. Погодио је Борисав Бурмаз три пута, а испратио га је Илија Бабић са голом мање. Екипа коју са клупе предводи перспективни стручњак Марко Неђић тренутно заузима десету позицију у другом по јачини рангу српског фудбала, са 34 освојена бода. Као и меч кадета, и ову утакмицу ћете моћи да погледате у одложеном термину на Звезда ТВ.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 9 часова, петлићи – Црвена звезда – Кампионе
Субота, 11 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Чукарички
Субота, 12 часова и 30 минута, пионири – Оле – Графичар
Субота, 13 часова, пионири – Црвена звезда – Ада
Субота, 15 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Петлић
Субота, 16 часова, ПЛС – Тимок – Графичар ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 16 часова, кадети – Телеоптик – Графичар
Субота, 17 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Црвенка
Субота, 19 часова, петлићи – Графичар – ОФК Београд

Недеља, 11 часова, омладинци – ОФК Београд – Графичар
Недеља, 13 часова, омладинци – ТСЦ – Црвена звезда ЗВЕЗДА ТВ
Недеља, 13 часова и 30 минута, кадети – Раднички Ниш – Црвена звезда ЗВЕЗДА ТВ

Уторак, 12 часова и 30 минута, млађи кадети – Раднички Нови Београд – Графичар
Уторак, 13 часова, млађи омладинци – Вождовац – Црвена звезда

Претходни текстЦрвено-бели отпутовали у Минхен (петак, 20.30)
Следећи текстУ сусрет противнику – Раднички Ниш