Ветерани у Пожаревцу заиграли мали фудбал

116

Ветерани Црвене звезде и селекција града Пожаревца одиграли су ревијалну утакмицу у Хали спортова, уочи прославе дана установе Спортског центра Пожаревац. Пријатељски сусрет између ова два тима призвао је велики број гредалаца, па је у хали владала одлична атмосфера, а сви присутни могли су да уживају у сјајним фудбалским потезима.

Легенде Црвене звезде пружили су феноменалну партију у ревијалној утакмици малог фудбала, у којој су се састали са ветеранском фудбалском селекцијом Пожаревца, и својом сјајном игром подсетили су све присутне на трибинама какви су мајстори са лоптом. Меч се играо два пута по 20 минута, а коначан исход овог сусрета био је 4:2, за домаћу екипу. Стрелци за ветеране Црвене звезде били су Ванић и Буњевчевић. С обзиром на то да је сама прослава успешно обележена добрим фудбалом, резултат је остао у другом плану.

За Црвену звезду на овом мечу су наступали: Дишљенковић, Буњевчевић, Ораховац, Марковић, Ванић, Ђаковић и Витакић.

Легенда Црвене звезде Станислав Караси, који је нажалост ову утакмоцу испратио као посматрач, истакао је његово задовољство након овог меча, и даље планове наших ветерана:

– Задовољан сам како је наша екипа играла овај меч, с обзиром на то да је ово први пут да играмо мали фудбал. Атмосфера је била одлична, одавно нисмо играли пред оволико публике. Већ наредне суботе идемо у Врање, где нас очекује нови пројекат и још једна утакмица – рекао је Караси.

Бивши фудбалер Црвене звезде Марјан Марковић, играо је за црвено-беле ветеране, иако је одрастао у околини Пожаревца. По завршетку утакмице, говорио је и о тежини овог сусрета, с обзиром на то да су и у једној и у другој играли његови пријатељи:

– Пре свега, желео бих да се захвалим Црвеној звезди и граду Пожаревцу, пошто су организовали вечерњу утакмицу, и на тај начин обележили овај догађај.  Било ми је изузетно тешко, јер су у обе екипе играли моји другари, али овог пута били су бољи пријатељи из Пожаревца и честитам им на томе – закључио је Марковић.

Претходни текстЗвезда ТВ| За човековог најбољег пријатеља
Следећи текст„Ноћи за памћење“- Звезда је у Лиги шампиона!