Звездаши на каљењу – Спиридоновић асистирао за победу

89

У викенду за нама шесторица фудбалера Црвене звезде који се налазе на позајмицама су наступали за своје тимове у оквиру различитих шампионата, а брзоноги крилни нападач Срђан Спиридоновић је асистенцијом у финишу утакмице донео три бода својој екипи.

Грчки Атромитос се састао са Аполон Смирном у оквиру 27. кола шампионата, а Срђан Спиридоновић је меч почео са клупе. Шансу да заигра добио је у 79. минуту сусрета, а нешто више од десет минута му је било потребно да забележи асистенцију у надокнади судијског времена и тиме буде један од јунака у победи свог тима.

У најелитнијем рангу српског фудбала Никола Васиљевић је бранио боје крушевачког Напретка, међутим његов тим је поражен са 3:1 у оквиру 28. домаћег шампионата. У Првој лиги Србије за новобеоградску екипу ИМТ наступали су Никола Глишић и Владимир Лучић. Десни бек рођен 1999. године је на травнатој површини провео 81 минут и за то време оставио солидан утисак, а са друге стране момак који је прошао припреме са првим тимом Црвене звезде је био један од најбољих актера утакмице.

Марко Ћопић појачао је екипу Радничког из Сомбора, а млади и талентовани чувар мреже одмах је показао да се ради о озбиљном голману. На сусрету против екипе ОФК Вршца имао је неколико одличних интервенција и за 90 минута игре оставио своју мрежу нетакнутом. Такође, Срђан Бабић је одиграо поново цео меч у ЛаЛиги2, а његов тим је однео још једну првенствену победу.

БИЛАНС ИГРАЧА НА КАЉЕЊУ:

Никола Васиљевић (Напредак) – 90 минута у поразу од Вождовца (3:1)
Марко Ћопић (Раднички Сомбор) – 90 минута у ремију против ОФК Вршца (0:0)
Никола Глишић (ИМТ) – 90 минута у победи над Јавором (2:1)
Владимир Лучић (ИМТ) – 90 минута у победи над Јавором (2:1)
Срђан Спиридоновић (Атромитос) – 11 минута у победи над Аполон Смирном (1:0)
Срђан Бабић (Алмерија) – 90 минута у победи над ЦД Тенерифе (1:0)

Претходни текстБрој 1 у 2021. Марко Ђокић освојио прву титулу наранџанстог нивоа
Следећи текстЗвезда мотор српског фудбала