Драговић: Борили смо се до последњег секунда

78

Фудбалери Црвене звезде су савладали екипу Ренџерса у реванш мечу осмине финала другог по јачини европског клупског такмичења резултатом 2:1, а утиске након још једне добре партије у Европи, изнео је дефанзивац црвено-белих Александар Драговић.

Тужан сам што нисмо прошли јер смо имали шансе за то. По мом мишљењу, Ренџерс је прошао срећно. Имали смо шансе, али нисмо дали голове. Свакако, свака част свакоме, и свима који су играли, и онима који су били на клупи. Хвала и навијачима што су поново били наш 12. играч. Штета што нисмо прошли – почео је Драговић.

Истакао је искусни дефанзивац да се комплетан тим борио до последње секунде.

– Уморни смо, али такав је фудбал. Борили смо се до последње секунде. Трудили смо се да постигнемо и трећи гол, иако је све већ било готово, али опет, урадили смо то за навијаче. Свака част момцима и целом тиму. Идемо даље.

Поменуо је аустријски репрезентативац фантастичну подршку наших навијача, који су и овог пута били дванаести играч црвено-белих.

Волео бих да сваки викенд буде овако пун стадион. Наши навијачи су увек уз нас, и када нам иде, и када нам не иде. Они су увек уз нас, и хвала им. Надам се да ће и у недељу бити уз нас у оволиком броју – закључио је Драговић.

Претходни текстЦрвена звезда – Глазгов Ренџерс 2:1 (1:0)
Следећи текстБорјан: Навијачи су рекли све, нисмо имали среће