Позови Катаија за хет-трик

44

Црвена звезда је савладала Нови Пазар са 5:0 на стадиону “Рајко Митић” у оквиру 26. кола националног првенства, а крилни нападач Александар Катаи је са три постигнута гола водио наш тим до победе и стигао до свог четвртог хет-трика у црвено-белом дресу.

Александар Катаи је “плесао” јуче по травнатом тепиху Маракане и учинио да сви навијачи нашег трофејног клуба, који су дошли да бодре изабранике Дејана Станковића на рођенданској прослави 77. рођендана Црвене звезде, уживају у његовој “магији” по изузетно хладном и снежном времену. Погађао је повремени репрезентативац Србије у 15, 21. и 56. минуту меча, где је доказао да је у ситуацијама један на један са противничким чуварима мреже неумољив. Рутински је у два наврата левом ногом матирао Вујанца у првом делу игре, да би у наставку утакмице дигао цео стадион на ноге када је “боцнуо” чувара мреже екипе из Пазара.

Да је Звездина десетка у сјајној форми током читаве сезоне сведочи чињеница да је са 20 погодака најбољи стрелац нашег тима у актуелној сезони, а да постигне три гола на једном сусрету му је пошло за “ногом” и на мечу против лучанске Младости током јесењег дела шампионата. Тада је успео да се упише у стрелце на три потпуно различита начина – левом и десном ногом, као и главом. Два пута је успео да погоди саму “малу” мрежу гола, док је показао да може да запрети и у сегметну скок игре у противничком шеснаестерцу.

Такође, при самом повратку у наш тим бивши фудбалер Чикаго Фајера, Алавеса и Олимпијакоса је на стадиону “Рајко Митић” забележио хет-трик против ТСЦ-а, а за то му је требало само 45 минута игре. Рутински је реализовао шансе на асистенције Гајића и Боаћија, док је након одличне варке телом “избацио” капитена тима из Бачке Тополе и потом снажим ударцем са дистанце постигао веома ефектан погодак.

Први хет-трик у Звездином дресу дриблер из Србобрана је уписао 8. маја 2016. године на гостовању нашег тима Борцу из Чачка. Тада је успео да затресе мрежу гостујуће екипе на асистенције Марка Петковића, Славољуба Срнића и Срђана Плавшића. Управо је те сезоне Катаи био најбољи стрелац Црвене звезде са укупно 23 постигнута гола, а у каквој је тренутно форми наш крилни фудбалер свему судећи ће надмашити свој најбољи учинак када је у питању ефикасност.

Претходни текстКуп је наш! Одбојкашице Црвене звезде освојиле Куп Србије!
Следећи текстЕЛ: Карте за Реал и Макаби у продаји