Станковић: Хвала навијачима што су увеличали рођендан

75

Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Новог Пазара резултатом 5:0 и тако увеличали прославу 77. рођендана нашег вољеног клуба. Наши првотимци су питање победника решили у првих двадесет минута, а утиске након још једне битне победе у борби за титулу изнео је шеф стручног штаба црвено-белих Дејан Станковић.

Прво, честитке свима који су данас дошли на стадион по овако хладном времену, да сви заједно честитамо нашој Црвеној звезди 77. годину. Много је успеха било, и биће, у то сам сигуран. Утакмица је била као што смо и најављивали. Од првог момента чврсто, јако и паметно. Успели смо да изротирамо, да одморимо некога скроз, некога мање. Оно што смо планирали је и да поделимо минутажу. Млади су исто добили своју минутажу, тако да је ово било једно лепо и хладно поподне за наш клуб – почео је Станковић.

Дотакао се Мистер и предстојећег меча против Ренџерса, у оквиру осмине финала Лиге Европе, који наше фудбалере очекује у четвртак.

Окрећемо се четвртку и утакмици коју Звезда заслужује да игра. Правој европској утакмици на феноменалном стадиону, против веома доброг противника. Још једном честитке момцима, честитке Звезди и честитке нашим навијачима и видимо се у Глазгову – закључио је Станковић.

Претходни текстЦрвена звезда – Нови Пазар 5:0 (4:0)
Следећи текстЗвезда лако против Таша пред дерби са Војводином