Саного: Навијачи, видимо се у недељу

32

У недељу од 16 часова и 15 минута нас очекује прави спектакл на нашем стадиону. Црвена звезда ће у оквиру 26. кола угостити Нови Пазар, тим поводом ће бити и прослављен 77. рођендан нашег спортског друштва, а Секу Саного очекује пуне трибине!

Довољно дуго сам у Звезди да знам какву атмосферу праве наши навијачи, поготово у овакво лепим околностима као што је прослава рођендана. Разговарамо у свлачионици о наредном мечу и сви смо веома узбуђени, баш због броја људи које очекујемо на стадиону. Сваки меч доживљавамо као финале, а ако је негде публика 12. играч онда је то на нашем стадиону. Усресређени смо ка циљу, верујемо да можемо поново да будемо шампиони и покушаћемо да победимо сваку утакмицу у првенству до краја сезоне. Мислим да је то и више него реално, а уосталом меч у недељу ће да буде и добра увертира пред пут у Шкотску. Права прилика да нас навијачи „испрате“, премда сам сигуран да ће и тамо бити много наших присталица. Тако да, надам се да ће што више навијача да дође сутра – почео је Саного.

Игра Црвена звезда читаве године, па смо тако и на најбољи могући начин ушли у пролећни део сезоне – са свим победама. Неизоставан део машинерије Дејана Станковића је Саного који такође игра у фантастичној форми.

Задовољан сам како играм, не само ја, већ и читав тим. На дербију смо деловали одлично и мислим да су сви навијачи били задовољни тиме како смо се показали, а знамо колико је тај меч важан за звездаше. Нема разлога да тако не буде и у недељу, поготово уз подршку какву очекујемо да ћемо имати. Желимо да победимо и да то буде један прави звездашки дан. Видимо се у недељу – закључио је Саного.

Претходни текстЗвезда одржала “Отворене дане” у Вуковару
Следећи текстЗвездина пролећа – Шампиони света